Преподаватели

Надежда Николова – художествен ръководител, педагог и хореограф

Преподаватели

Завършва Национално Училище по Изкуствата „Д. Христов” - гр. Варна през 2002 г., специалност: класически танц, квалификация: артист-балетист, педагог. Участва в спектаклите на Национална Софийска опера и балет, Държавен музикален театър и др. През 2010 г. придобива степента магистър по икономика и управление на образованието и иновациите в СУ „Св. Климент Охридски”.

След завършване на гимназиалното си образование, Надежда Николова има възможността да започне работа в ДМТ „Стефан Македонски” – гр. София. Тя обаче избира да продължи развитието си като изпълнител на свободна практика, съчетавайки обучението в университета с възможностите за придобиване на международен опит. През 2005 г. преподава и танцува в „Doneva Ballet School” Лос Анджелис, Калифорния, където получава и покана за постоянна работа. В периода 2006 – 2010 г. учи и работи в България и Германия (Берлин и Бон) . В края на 2011 г. основава Балетно студио „Атитюд” в гр. София.

Елена Йорданова – балетен педагог и хореограф

Преподаватели

Завършва Национално училище за танцово изкуство - София през 2004 г, специалност класически балет. Продължава образованието си в  НМА „П.Владигеров”, където завършва „Балетна педагогика” през 2011 г. Участва в спектакли на Софийска опера и балет,  сезонни турнета на Ballet Classique de Paris, взима участие и в национални и международни конкурси. От 2013г е педагог и хореограф в балетно студио "Атитюд", където работи с всички възрастови групи.

Невена Фетваджиева – театрален режисьор

Преподаватели
Завършва журналистика в СУ „Кл.Охридски” и Режисура за Драматичен театър в НАТФИЗ „Кр.Сарафов”.

Работи  20 години като сценарист и режисьор в БНТ. Има дългогодишна практика като ръководител на детски и младежки театрални състави в „Студентски дом” и читалища: ”Н.Хайтов”, „ Влайкова” , „Славянска беседа”. Носител е на наши и международни награди от конкурси за Театрална художествена самодейност.

Понастоящем работи като преподавател по Актьорско майсторство в МОНТФИЗ.
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg